Matrita Vega 90 va aduce tridimensionalitate si eleganta portiilor individuale si a deserturilor asezate pe farfurie.
Matrita de silicon Vega 90 este compusa din 8 cavitati de 90 ml fiecare. Este ideala pentru a crea portii individuale elegante de mousse-uri si semifreddo care pot fi glazurate sau decorate cu un spray cu efect de catifea.
Forma este ideala pentru realizarea de produse dulci sau sarate, coapte sau congelate.
Forma rezista la temperaturi cuprinse intre -60°C si +230°C si are grad mare de antiaderenta, garantand o perfecta extragere a produsului din cavitati, dupa coacere sau congelare.
Forma se poate utiliza atat in cuptor / cuptor cu microunde cat si in congelator / racitor.
Gregory Doyen - Povestea Maestrului Patiser
Inca din copilarie, Gregory Doyen a fost fermecat de magia patiseriei, ceea ce l-a inspirat sa-si continue educatia in Dijon si Yssingeaux. Pe parcursul anilor, a acumulat experienta in Lyon si Paris, iar apoi si-a indreptat atentia spre noi arome si tehnici in intreaga lume. A acceptat diverse pozitii in tari precum China, Taiwan, SUA, Rusia si multe altele.
In 2014, Gregory si-a fondat propriul brand, GD Sweet Concept, oferind in acelasi timp cursuri de maestru in bucatarii din intreaga lume.
Forma are 8 cavitati.
Model: Vega 90
Dimensiuni cavitati: Ø 6.4 x H 6.8 cm
Volum cavitate: 90 ml
Volum Total: 720 ml